Το DxOMark έχει αξιολογήσει το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G τρεις φορές. Πρώτα δοκίμασε την Exynos έκδοση με το παλιό πρωτόκολλο, μετά έκανε επαναξιολόγηση με βάσει το νέο πρωτόκολλο, και τώρα δοκίμασε τη Snapdragon έκδοση.

Στην τελική αξιολόγηση της Exynos έκδοσης η σελίδα έδωσε 120 πόντους, που προέκυψαν από τους 122 στη φωτογραφία, τους 106 στο βίντεο, και τους 76 στο zoom. Αξιολογώντας τη Snapdragon έκδοση της έδωσε 117 πόντους σύνολο που προκύπτουν από τους 119 στη φωτογραφία, τους 103 στο βίντεο, και τους 75 στο zoom.

Το DxOMark λέει ότι παρόλο που οι δύο εκδόσεις χρησιμοποιούν τους ίδιους φακούς και αισθητήρες, και προσφέρουν συγκρίσιμη ποιότητα εικόνας, ο τρόπος επεξεργασίας και οι ρυθμίσεις του αλγορίθμου δημιουργούν διαφορές στο τελικό αποτέλεσμα και την απόδοση του Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G.

Στη φωτογραφία, ο Snapdragon προσφέρει καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων και απόδοση textures, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ο Exynos αποδίδει καλύτερα κυρίως γιατί το SoC της Qualcomm μειονεκτεί στην αυτόματη εστίαση και προκαλεί υψηλά επίπεδα noise.

Τα χρώματα και η ακριβής ισορροπία λευκού είναι τα δύο δυνατά σημεία του Snapdragon, με τη δυναμική εμβέλεια να αποτελεί δίκοπο μαχαίρι γιατί παρόλο που είναι ευρεία επηρεάζει αρνητικά τη συνολική έκθεση, σε σύγκριση με τον Exynos. Η σελίδα κλείνει λέγοντας ότι στο βίντεο το Snapdragon Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G έχει θέματα στη σταθεροποίηση και την αυτόματη εστίαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.