Έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε για την μπαταρία του Samsung Galaxy Note 10. Αρχικά να αναφέρουμε ότι όλα εξαρτώνται από ποιο από τα δυο Galaxy Note 10 μοντέλα θα επιλέξεις. Συγκεκριμένα, η πιο οικονομική έκδοση του Galaxy Note 10, γνωστή ως Note 10 ή Note 10e θα εξοπλιστεί με μπαταρία 3.400mAh. Αρκετά κάτω από εκείνη των 4.000 mAh του Galaxy Note 9.

Καλύτερα φαίνονται τα πράγματα για το πιο ακριβό μοντέλο, το Galaxy Note 10 Pro, το οποίο θα διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh, όπως συμβαίνει και με το Galaxy S10 5G. Και αυτό είναι κάτι ευχάριστο και καλοδεχούμενο δεδομένης της μεγάλης οθόνης των 6.75 ιντσών. Ωστόσο, με τη Samsung να αναμένεται να διαθέτει 4G και 5G έκδοσεις των Note 10, αναρωτιέμαστε αν η μπαταρία των 3.400mAh στο οικονομικότερο μοντέλο θα μπορεί να βγάλει τη μέρα σε 5G δίκτυο.

Ακόμη, στο Note 10 Pro θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε 25W fast charging, πιο αργή τεχνολογία σε σχέση με εκείνη του OnePlus 7 Pro. Επιπλέον, για να διατηρήσει το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, η Samsung θα βάλει στο οικονομικό μοντέλο της σειράς μόνο 15W fast charging. Βέβαια, θα μπορεί να φορτίσει ικανοποιητικά την μπαταρία των 3.400 mAh.

Ωστόσο, είναι απογοητευτικό το γεγονός, ότι η Samsung δεν θα αποκαλύψει μια νέας γενιάς τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Αυτή, λέγεται ότι θα έρθει με την παρουσίαση του Galaxy A90. Αν θυμάστε, είναι αυτό που είχε πει, ότι οι νέες τεχνολογίες θα έρχονται πρώτα στις οικονομικές σειρές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.