Μέχρι σήμερα είχαμε δει φήμες για ανακοίνωση του Galaxy Note 10 στις 10 Αυγούστου. Σήμερα όμως έχουμε μια νέα διαρροή από άτομα κοντά στην εταιρία. Σύμφωνα με το CNET, ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας θα ανακοινώσει το επόμενο Galaxy Note στις 7 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση θα γίνει στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Barclays Center. Μάλιστα εκεί είχαμε δει και την ανακοίνωση του Galaxy Note 9 τον χρόνο που μας πέρασε.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει δύο συσκευές για την σειρά Galaxy Note. Το απλό Galaxy Note 10 και το Galaxy Note 10 Pro. Οι δύο συσκευές θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, όμως η Pro έκδοση θα έρθει με μεγαλύτερη οθόνη και μια έξτρα κάμερα στο πίσω μέρος.

Τα Galaxy Note 10 θα έρθουν με την τρύπα της κάμερας στην μέση της οθόνης και δεν θα έχουν θύρα για ακουστικά. Επίσης έχουμε μάθει πως η Samsung παρατάει το πλήκτρο Bixby, που μεταξύ μας δεν άρεσε σε κανέναν.

Απέχουμε πάνω από ένα μήνα από την ανακοίνωση των Galaxy Note 10, οπότε περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες να “διαρρεύσουν” τις επόμενες μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.