Οι κινητές συσκευές είναι, πια, το πρωταρχικό μέσο που επιλέγουν οι σύγχρονοι χρήστες για να υλοποιήσουν τις εργασίες τους, καλύτερα και ταχύτερα. Ωστόσο, ελλοχεύουν κίνδυνοι που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα και ανησυχίες για την ασφαλή διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων εγείρονται.

Για την διαχείριση των ανησυχιών αυτών και την αποφυγή των σχετικών κινδύνων, συνιστάται οι λειτουργίες ασφαλείας της συσκευής να ενσωματώνονται στην ίδια τη συσκευή (από το chipset, τον πυρήνα, το υλικολογισμικό μέχρι και τις εφαρμογές και τα επίπεδα δικτύου), σε σύγκριση με τις εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από τρίτα μέρη και ισχυρίζονται πως καλύπτουν τα θέματα εμπιστοσύνης των καταναλωτών.

Το Galaxy Note10 φέρει το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας, στρατιωτικού επιπέδου, της εταιρείας, κι εκπληρώνει απόλυτα την υπόσχεσή του για πολυεπίπεδη ενσωματωμένη, ολοκληρωμένη ασφάλεια που καλύπτει ολόκληρη της συσκευή, διότι ο έλεγχος του σχεδιασμού, της κατασκευής και τη συναρμολόγησης των εξαρτημάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Samsung.

Με το Samsung Pass και τις αυστηρές πολιτικές ασφαλείας της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της βιομετρικής ταυτοποίησης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προστατέψουν τα δεδομένα τους μέσω ασφαλής ταυτοποίησης, ακόμα και αν χάσουν το κινητό τους.  Το Secure Folder προστέθηκε σε κάθε Galaxy smartphone για επιπλέον προστασία. Με τη δυνατότητα κρυπτογράφησης καρτών SD, ότι τα αρχεία και τα δεδομένα των χρηστών παραμένουν προστατευμένα – είτε χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους είτε όχι.

Το Secure Wi-Fi διασφαλίζει περιήγηση και κλήσεις, ασφαλείς από ηλεκτρονική πειρατεία, ακόμη και σε χώρους με δημόσια ασύρματα δίκτυα. Χάρη σε έξυπνες λειτουργίες όπως το Auto Hotspot, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν ασφαλώς συνδεδεμένοι σε αξιόπιστα δίκτυα χωρίς την ανάγκη επανασύνδεσης στο δίκτυο μετά την πρώτη φορά. Τα ευαίσθητα δεδομένα σχετικά με εφαρμογές και υπηρεσίες της Samsung, όπως οι Samsung Health και Samsung Browser, μεταδίδονται πάντοτε σε κρυπτογραφημένη κατάσταση.

Με τον αλγόριθμο της Samsung που αποτρέπει την πλαστογραφία, ο υπερηχητικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων διαβάζει τα τρισδιάστατα περιγράμματα ενός αποτυπώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια – που σημαίνει ότι ο υπερηχητικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων του Galaxy Note10 θα ανοίξει μόνο με το φυσικό αποτύπωμα και όχι με την εικόνα του, συμπεριλαμβανομένων δισδιάστατων αντιγράφων σε χαρτί και φιλμ και τρισδιάστατων αντιγράφων σε ζελατίνη ή σιλικόνη.

Με το Samsung DeX για PC, το Galaxy Note10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το κινητό τους. Αυτή η λειτουργία διατηρεί τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χρηστών αποθηκευμένα με ασφάλεια στη συσκευή, ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή, καθώς παραμένει προστατευμένη χάρη στην πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox.

Οι συσκευές Samsung Galaxy διαθέτουν το πρωτοποριακό Warranty Bit, ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που ανιχνεύει εάν έχει εγκατασταθεί ανεπίσημο λογισμικό στο τηλέφωνο, αποτρέποντας τις κακόβουλες προσπάθειες πρόσβασης στα δεδομένα των χρηστών. Ακόμα, η μοναδική αρχιτεκτονική ασφαλείας επιτρέπει στις συσκευές Samsung να κλειδώσουν συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα, σε περίπτωση παραβίασης, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία ευαίσθητων πληροφοριών.

Το Galaxy Note10, η νέα σειρά premium smartphones της Samsung που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και εργαλεία παραγωγικότητας, αντλεί έμπνευση από μια νέα γενιά καταναλωτών που ισορροπεί την επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Ενσωματώνοντας βέλτιστη τεχνολογία και premium χαρακτηριστικά, το Galaxy Note10 παρέχει στους χρήστες την ελευθερία να εργαστούν όπως επιθυμούν και να προάγουν την παραγωγικότητα και δημιουργικότητά τους στο επόμενο επίπεδο, ταχύτερα, καλύτερα και ασφαλέστερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.