Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο να φανταστούμε το εξής: πλοηγούμαστε στο YouTube στο Galaxy smartphone μας και πέφτουμε πάνω σε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από έναν από τους αγαπημένους μας YouTubers. Μόλις αρχίζουμε να παίζουμε το video, συνειδητοποιούμε ότι η παρακολούθησή του στο tablet μας θα ήταν σημαντικά καλύτερη.

Αλλά για να παίξουμε το ίδιο βίντεο στο tablet μας, θα πρέπει να περάσουμε από την αρχή από όλα τα βήματα που κάναμε και στη συσκευή μας. Όπως το ξεκλείδωμα του tablet, το άνοιγμα της εφαρμογής Youtube και στη συνέχεια την αναζήτηση του βίντεο και τελικά την αναπαραγωγή του.

Και όμως η κατοχή συσκευών του οικοσυστήματος Galaxy μας απαλλάσσει από αυτή την ταλαιπωρία, καθώς μας βοηθά να παραλείψουμε αυτά, τα ομολογουμένως κουραστικά βήματα και να συνεχίσουμε από εκεί ακριβώς που σταματήσαμε. Το παράδειγμα, λοιπόν, που χρησιμοποιήσαμε πιο πάνω δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη σημασία κατοχής συσκευών του ίδιου οικοσυστήματος και τα σημαντικά πλεονεκτήματα που αυτό προσφέρει. Αποκαλείται App Continuity και θα το βρείτε στις συσκευές της Samsung.

Ένα άλλο παράδειγμα, το Auto Switch, όταν ο χρήστη βλέπει μια ταινία στο Galaxy tablet του και ακούει μέσω των Galaxy Buds. Τη στιγμή που θα λάβει κλήση στο smartphone του, με το Auto Switch, τα ακουστικά αυτόματα θα μεταβούν στο smartphone για να σας επιτρέψουν να μιλήσετε χωρίς να ασχοληθείτε με την Bluetooth σύνδεση. Τόσο απλά, χάρη στο Samsung Galaxy Ecosystem.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.