Το Samsung Galaxy A8 φαίνεται να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανακοίνωση του, αφού μόλις πέρασε για πιστοποίηση από το FCC. Η συσκευή θα είναι η ναυαρχίδα της σειράς Α, που έχει αποδειχθεί αρκετά πετυχημένη.

Αυτή τη φορά έχουμε και την επιβεβαίωση για ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, σχετικά με το SAR και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Όχι όμως περισσότερες πληροφορίες γα το hardware της συσκευής. Ευτυχώς, το εσωτερικό είναι ήδη γνωστό και αναμένουμε Snapdragon 615, με 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Από οθόνη θα έχουμε μία AMOLED 5.7 ιντσών, με ανάλυση 1080p. Η συσκευή θα διαθέτει και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, για τους security freaks.

galaxy a8

Το Samsung Galaxy A8 θα είναι και η λεπτότερη συσκευή της εταιρίας, με πάχος μόλις 5.9 χιλιοστά, ενώ θα ζυγίζει 142γρ. Στο θέμα της κάμερας περιμένουμε 16MP βασική κάμερα, με την εμπρόσθια να είναι στα 5MP.

Τέλος η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία 3.050mAh, που θα παρέχει πολύ δυνατή αυτονομία.

Με την εταιρία να έχει πάρει πιστοποίηση από FCC και ΤΕΝΑΑ, μένει μόνο να δούμε το Galaxy A8 να ανακοινώνεται επίσημα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει σύντομα, χωρίς όμως να έχουμε ακριβή ημερομηνία.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ