Το Galaxy A8 σίγουρα δεν είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της Samsung, καθώς έχει εμφανιστεί σε φωτογραφίες, σε hands-on βίντεο και πρόσφατα σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, ενώ έχει πάρει και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Σήμερα, έχουμε ακόμη μια εμφάνιση του σε renders, που μας δείχνουν την συσκευή από όλες τις οπτικές γωνίες.

New-Galaxy-A8-renderΤο Galaxy Α8 εμφανισιακά μοιάζει με ένα συνδυασμό μεταξύ του σχεδιασμού του Galaxy Note 4 και του Galaxy S6. Πράγματι, ενώ η συσκευή είναι αρκετά όμοια με το το Galaxy S6 όταν το κοιτάζουμε από μπροστά, οι τέσσερις γωνίες που έχουν ως στόχο να το προστατεύσουν, είναι προφανώς επηρεασμένες από το Note 4. Προσθέστε σε όλα αυτά ένα εξαιρετικά λεπτό σώμα, και το αποτέλεσμα είναι μια από τις πιο μοντέρνες συσκευές της Samsung μέχρι σήμερα.

Samsung-Galaxy-A8-2

Το Galaxy Α8 θα μπει στην σειρά Galaxy A με μια Super AMOLED οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση 1080p, Snapdragon 615 επεξεργαστή, 2GB μνήμης RAM, 16GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, 16MP πίσω κάμερα με f/1.9 και 5MP εμπρόσθια. Η μπαταρία του θα είναι στα 3050mAh και θα διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κεντρικό κουμπί.

Samsung-Galaxy-A8-3Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ