Ο διάδοχος του Samsung Galaxy A7 φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά, καθώς διάφορες διαρροές έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Αφού πιστοποιήθηκε από το Bluetooth SIG, πέρασε κι από το AnTuTu αποκαλύπτοντας μας τα χαρακτηριστικά του.

galaxy-a7-antutu_1

Σύμφωνα με το benchmark, η συσκευή θα έρθει με τον mid-range επεξεργαστή Exynos 7580 με τους οκτώ πυρήνες Cortex-A53 και την Mali-T720 GPU για τα γραφικά. Η οθόνη του νέου Samsung Galaxy A7 (2015) θα είναι στις 5,5 ίντσες με ανάλυση FullHD, ενώ θα διαθέτει 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Τέλος, φαίνεται πως η πίσω κάμερα του θα είναι στα 13MP και η εμπρόσθια στα 5MP.

Second-generation-Samsung-Galaxy-A7

Ενώ το νέο Galaxy Α7 (2015), δεν θα έρθει με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν ότι θα έχει αλλαγές από θέμα κατασκευής. Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν πως θα δανείζεται τον σχεδιασμό του Samsung Galaxy S6. Το πρώτο Galaxy Α7 ήρθε με μεταλλικό σκελετό, ενώ το πίσω κάλυμμα του ήταν από πλαστικό. Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι αυτή η αλλαγή σχεδίασης πρόκειται να συμβεί.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ