Η σειρά Samsung Galaxy A είναι το δυνατό όπλο της Samsung, με εκατομμύρια πωλήσεων, αφού απευθύνεται σε κοινά με αρκετά μικρότερο διαθέσιμο budget. Τώρα μαθαίνουμε πως τα Galaxy A55 και Galaxy A35 θα έρθουν με μια σημαντική αναβάθμιση που θα τα κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικά σαν προτάσεις. Περιμένουμε να ανακοινωθούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 και να κυκλοφορήσουν αμέσως μετά την ανακοίνωση στην αγορά.

Από ότι φαίνεται, τα Galaxy A55 και Galaxy A35 θα έρθουν με κατασκευή από μέταλλο για το πλαίσιο, κάτι που θέλαμε να δούμε εδώ και καιρό. Από το 2019 και μετά, η εταιρία πρόσφερε 120Hz οθόνες, τεχνολογίας Super AMOLED, δυνατό chipset για την μεσαία κατηγορία και δυνατές κάμερες. Ήταν από τα λίγα smartphones σε αυτή την κατηγορία που τραβούσαν 4Κ βίντεο από όλες τις κάμερες και το μόνο που έλειπε ήταν η καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Αυτό συνέβαινε για να μπορεί η εταιρία να κρατήσει όσο πιο χαμηλά μπορούσε την τιμή, για αυτό και έκανε χρήση πλαστικού πλαισίου. Βέβαια οι συσκευές δεν είχαν αίσθηση φθηνών υλικών, όμως το μέταλλο είναι μέταλλο και το κοινό της εταιρίας το ζητούσε. Σύμφωνα με τον Revengus, έχουμε τις πληροφορίες πως η εταιρία επιτέλους θα δώσει συσκευές από αλουμίνιο στην μεσαία κατηγορία.

Ο διάσημος leakster αναφέρει πως εκτός από το Galaxy A55, αναβάθμιση στα υλικά κατασκευής θα δει και το Galaxy A35, που είναι αρκετά πιο οικονομικό. Παράλληλα, από προηγούμενες φήμες, μαθαίνουμε πως η σειρά Galaxy A3X θα έχει και αναβαθμίσεις στην κάμερα, με καλύτερους αισθητήρες και punch hole για την selfie. Αν όλες οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε οι συσκευές της Samsung θα είναι τα απόλυτα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας για το 2024.

Αυτές είναι οι τιμές των Redmi Note 13 Pro και 13 Pro+ στην Ευρώπη

Μεταλλική κατασκευή στην σειρά Galaxy A έχουμε να δούμε από το Galaxy A51 5G, όμως τότε το αλουμίνιο ήταν αρκετά κοινό στην κατηγορία, ώστε να καλύψει το αδύναμο τότε hardware. Αργότερα, όσο το hardware γινόταν πιο δυνατό και ανέβαινε η τιμή του, η εταιρία έκοβε από το κόστος χρησιμοποιώντας πλαστικό για το πλαίσιο της συσκευής. Ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν οι φήμες και να είναι το έναυσμα για μεταλλικές κατασκευές και στην μεσαία κατηγορία από όλους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.