Η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα νέα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A 2024 και ήδη έχουμε δει το Galaxy A15 να ανακοινώνεται. Το Galaxy A35 όμως είναι το μεγάλο μυστικό της εταιρίας με τις λιγότερες διαρροές, όμως σήμερα έχουμε επιτέλους πληροφορίες για την συσκευή που είναι παραδοσιακά τρομερό value for money. Η συσκευή πέρασε από το Geekbench και μας αποκάλυψε το chipset και άλλα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στο δημοφιλές benchmark, ο κωδικός μοντέλου είναι ο SM-A356U. Η μητρική έχει κωδικό s5e8835  και παρατηρούμε 4 πυρήνες στα 2GHz και άλλους 4 πυρήνες στα 2.40GHz. Οι συχνότητες και οι πυρήνες είναι πανομοιότυποι με αυτούς που έχουμε δει από τον Exynos 1380. Είναι ο ίδιος επεξεργαστής που είδαμε στο Galaxy A54 του 2023. Παράλληλα βλέπουμε πως η έκδοση που πέρασε από το Geekbench έχει 6GB RAM και πιθανότατα θα έρθει και σε μεγαλύτερες εκδόσεις. Η συσκευή τρέχει Android 14, κάτι που είναι λογικό.

Galaxy A35 Geekbench

Το αποτέλεσμα που μας έδωσε το Galaxy A35 είναι 697 πόντοι στο Single Core και 2332 πόντου στο Multicore, αφήνοντας τις υπόλοιπες πληροφορίες για την συσκευή κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου.

Το Speedtest της Ookla αποκαλύπτει το πιο γρήγορο τηλέφωνο για το τεταρτο τρίμηνο του 2023

Οι διαρροές renders της συσκευής, μας δείχνουν στρογγυλοποιημένες άκρες και ένα πιο premium σχεδιασμό. Στα renders βλέπουμε επίσης και 3 κάμερες στην πλάτη, ενώ η οθόνη φημολογείται πως θα είναι στις 6.6 ίντσες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.