Το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στη σειρά Samsung Galaxy S21 και στη πολυαναμενόμενη παρουσίασή του η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου. Μάλιστα, σε αποκλειστικό μας άρθρο, σας αναφέραμε τις τιμές για την Ελλάδα και μπορείς να το διαβάσεις εδώ.

Samsung Galaxy A32 5G

Η Samsung όμως δεν έχει ξεχάσει και την οικονομική σειρά smartphone της συσκευών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy A32 5G.

Η Samsung πάντα ακολουθούσε ένα παραπλήσιο design στην εν λόγω οικογένεια, αλλά το Galaxy A32 αποτελεί την εξαίρεση, καθώς ακολουθεί τη δική του πορεία. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή διαθέτει μια οθόνη 6.5 ιντσών LCD, ενώ το πίσω μέρος της συσκευής εξοπλίζεται με ένα ανανεωμένο design κάμερας.

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν είναι γνωστά, αν και η αριστερή σειρά θα αποτελείται μάλλον από μια 48MP κύρια, μια ultrawide και μια dedicated macro camera. Θα ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες με Mdiatek Dimensity 720 και 4GB RAM. Θα υπάρχουν μάλιστα επιλογές για 64GB και 128GB storage.

Η Samsung λέγεται ότι εργάζεται και σε μια 4G LTE έκδοση για περιοχές όπου τα 5G δίκτυα δεν είναι ευρέως διαθέσιμα.

Galaxy A32 5G

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.