Η σειρά Galaxy A φαίνεται πως θα αποκτήσει μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S, ώστε να φέρει η εταιρία premium στοιχεία στην μεσαία κατηγορία. Η σειρά Galaxy A 2017 πήρε την Always On οθόνη και την αδιαβροχοποίηση. Η σειρά Galaxy A 2018 φημολογείται πως θα έχει Infinity Display.

Οι συσκευές χωρίς bezels έχουν κατακλύσει την αγορά, με τις κινέζικες εταιρίες να βγάζουν ακόμα και συσκευές με τον ίδιο σχεδιασμό σε τιμές κάτω των €100. Έτσι το χαρακτηριστικό δεν είναι πλέον τόσο premium.

Οι σειρά Galaxy A 2018 θα ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Στην παρούσα φάση οι πληροφορίες και η λογική τα θέλει με οθόνη 1080p ανάλυσης. Άλλωστε το Galaxy A7 2018 πέρασε ήδη από το Geekbench, με ανάλυση οθόνη 1080p, κάτι που δηλώνει πως δεν θα έχει Ultra Wide οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.