Η Samsung συνήθως έχει δύο εκδόσεις της σειράς Galaxy S. Έτσι και το Galaxy S8 θα έχει μία έκδοση με τον Snapdragon 835 και μία με τον Exynos 8895. Η πρώτη έχει περάσει ήδη από το AnTuTu φτάνοντας τις επιδόσεις του Huawei Mate 9 και σήμερα είδαμε την έκδοση με τον Exynos 8895 να περνάει από το δημοφιλές τεστ. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως η έκδοση, που πιθανότατα θα έρθει στην χώρα μας, είναι πιο δυνατή από την έκδοση με τον Snapdragon.

Η συσκευή έχει την ονομασία SM-955F και τα αποτελέσματά του είναι είναι εντυπωσιακά, αφού ειναι η δυνατότερη που έχουμε δει μέχρι σήμερα, όχι όμως με τεράστια διαφορά. Έτσι η συσκευή έφτασε τους 1978 πόντους στο Single-Core Test και τους 6375 πόντους στο Multi-Core Test, ξεπερνώντας την έκδοση με τον Snapdragon 835, που έφτασε τους 1029 και 6084 πόντους αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα είναι ακόμα πριν ολοκληρωθεί η συσκευή, οπότε ενδέχεται να δούμε μια μικρή αύξηση όταν τελειώσει η ανάπτυξη του software.

Στο GeekBench βλέπουμε 4GB RAM, ενώ από το όνομα SM-955F καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για την international έκδοση. Οι φήμες θέλουν την κινέζικη έκδοση της συσκευής να έρχεται με 6GB.

Δείτε εδώ όλα τα νέα από το Samsung Galaxy S8

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.