Γνωρίζαμε ήδη ότι η Samsung εργάζεται πάνω σε ένα τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη (εσωτερικά γνωστό ως Project Valley) το οποίο θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Τώρα, μια νέα αναφορά από το Bloomberg αποκαλύπτει ότι όχι μία αλλά δύο τέτοιες συσκευές είναι στα σχέδια της Samsung.

samsung-foldable

Η αναφορά σημειώνει ότι μία από τις δύο συσκευές θα διπλώνει στη μέση ενώ η άλλη θα έχει μία οθόνη 5 ιντσών σε διπλωμένη μορφή, και το μέγεθος της θα αυξάνεται έως 8 ίντσες όταν ξετυλίγεται.

Αναφέρεται επίσης ότι η μία ή και οι δύο συσκευές θα μπορούσαν να παρουσιαστούν το επόμενο έτος στην Mobile World Congress (MWC 2016) στη Βαρκελώνη.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy On7: Έκανε την εμφάνισή του με 1080p οθόνη και 13MP κάμερα
Επόμενο άρθροΤο Moto E (2016) πήρε πιστοποίηση για Bluetooth
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ