Η Samsung έκανε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που απευθύνεται στην σειρά Galaxy Note. Σύμφωνα με την νέα τεχνολογία, η συσκευή θα δέχεται εντολές από το S-Pen μέσω αισθητήρων υπέρηχων και όχι από το digitizer που έχουμε μέχρι σήμερα.

Στην αίτηση περιγράφεται ένα σύστημα που θα αναγνωρίζει την κίνηση του S-Pen σε 3 διαστάσεις, μέσω τεσσάρων αισθητήρων στις γωνίες τις συσκευής. Οι τρείς αισθητήρες θα καταγράφουν δεδομένα σε δύο διαστάσεις και ο τέταρτος θα παρέχει δεδομένα από την τρίτη διάσταση.

s-pen new patent

Η χρήση αισθητήρων υπέρηχων έχει εμφανιστεί και σε tablet της Qualcomm και πιθανότατα θα σβήσει από τον χάρτη τα digitizers στο μέλλον, ενώ θα επιτρέψει την κατασκευή λεπτότερων συσκευών κατά 1mm. Η νέα τεχνολογία θα μειώσει και το κόστος παραγωγής!

Θα δούμε την νέα τεχνολογία στο Samsung Galaxy Note 4; Αυτό θα το μάθουμε σύντομα!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.