Η Samsung είχε εγκαταλείψει τα Exynos chips στη σειρά Galaxy S23 φέτος, αφήνοντας βέβαια να εννοηθεί ότι θα μείνει στα Snapdragon SoCs για τη σειρά S series στο άμεσο μέλλον. Το τμήμα LSI της Samsung, που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη Exynos chips θέλει κάτι τέτοιο να το αλλάξει.

Λίγο μετά τις σημαντικές απώλειες στο τμήμα των ημιαγωγών κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2023, ένα κορυφαίο στέλεχος της Samsung LSI δηλώνει ότι το τμήμα εργάζεται να φέρει τα Exynos chips πίσω στα Galaxy smartphones.

Το τμήμα MX (Mobile Experience) είναι ένας μεγάλος πελάτης μας και σκοπεύει να φέρει μια σειρά Exynos η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες της σειράς Galaxy. Αυτή ήταν η απάντηση που δόθηκε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου επενδυτών πριν από λίγες ημέρες.

Πρόσφατες, μάλιστα, φήμες στο Twitter ήθελαν τη Samsung να εξοπλίζει το βασικό μοντέλο του Galaxy S24 με τον Exynos 2400. Το SoC θα διαθέτει 10 πύρηνο CPU, με έναν κύριο Cortex-X4, πέντε Cortex-A720, δυο εκ των οποίων με μεγαλύτερη συχνότητα και τέσσερις power saving Cortex A520.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.