Η Samsung ανακοίνωσε δυο νέα χαρακτηριστικά για το Expert RAW camera app τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα στους χρήστες με την επόμενη αναβάθμιση. Το πρώτο είναι το Custom Preset feature, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης των camera settings και τη χρήση τους για την εκ νέου λήψη μιας φωτογραφίας.

Το δεύτερο θα είναι το Save Format Menu, το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες την αποθήκευση φωτογραφιών που έχουν ληφθεί με το Expert RAW app σε RAW ή JPEG format, καθώς τώρα τις αποθηκεύει και στα δυο formats.

Η Samsung όμως ανέφερε, ότι η διάθεση του Expert RAW για τα Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra και Galaxy Z Fold 2 αναβάλλεται. Τα εν λόγω smartphones αναμενόταν να λάβουν την υποστήριξη στο πρώτο μισό του 2022, αλλά από τη στιγμή που απαιτείται ένα πλήρες camera system update, το χρονοδιάγραμμα έχει αλλάξει. Η διάθεση για αυτές τις συσκευές θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβριο.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι θα λειτουργεί μόνο με τις wide και ultrawide κάμερες του S20 Ultra, χωρίς υποστήριξη για την telephoto.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.