Η Samsung έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την βελτίωση των gaming επιδόσεων στη σειρά Galaxy S23 series που θα το οποκαλεί Pause USB Power Delivery. Το feature αφορά τις περιπτώσεις όπου φορτίζεις το S23 smartphone σου ενώ παίζεις κάποιο παιχνίδι. Όταν ενεργοποιηθεί, η ενέργεια που έρχεται από τον φορτιστή καταναλώνεται απευθείας από το smartphone, ξεπερνώντας την μπαταρίας.

Αυτά τα 30 Samsung smartphones και tablets θα πάρουν Android 14

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την Samsung επιτρέπει στο smartphone να παράγει λιγότερη θερμότητα, με σαφή πλεονεκτήματα όσον αφορά τις καλύτερες επιδόσεις των παιχνιδιών. Το feature θα μπορεί να ενεργοποιηθεί πηγαίνοντας στο Game Launcher app > Game Booster και λειτουργεί μόνο με παιχνίδια. Παράλληλα, επεκτείνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς η φόρτιση σταματά όσο είναι ενεργό το χαρακτηριστικό.

Galaxy S23 Ultra: Μεγαλύτερος ο χρόνος πτώσης από το 100% στο 90% μπαταρίας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sammobile, το Pause USB Power Delivery έρχεται στη σειρά Galaxy S22 με την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Game Booster app, ενώ σε συγκεκριμένες αγορές, reports το θέλουν να έχει φθάσει στα Galaxy A73 5G, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Fold 4. Από την άλλη μερικοί αναφέρουν ότι εμφανίζεται μόνο αν χρησιμοποιείται ο 45W USB PD φορτιστής, ενώ το Game Booster app πρέπει να βρίσκεται στην έκδοση 5.0.03.0. Αν δεν το βλέπεις ακόμη στις συσκευές που αναφέραμε, λίγο υπομονή, θα καταφθάσει σύντομα σε περισσότερα regions.

game booster

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.