Μια αναφορά από το TechNews Taiwan αποκαλύπτει πως η Apple, θα βασιστεί εξ’ ολοκλήρου στην Taiwan Semiconductor Manufacturing, για τους επεξεργαστές Apple A8, το 2014. Η Samsung απορρίφθηκε ως υποψήφιος, αφού δεν θα είναι σε θέση να παράγει τις ποσότητες που ζητάει η Apple, για πρώτη φορά.

Men pose with Samsung Galaxy S3 and iPhone 4 smartphones in photo illustration in Zenica

Από το καλοκαίρι ακούγαμε πως Samsung και TSMC θα αναλάβουν την παραγωγή των Apple A8, με την πρώτη να κατασκευάζει το 30% των επεξεργαστών και την δεύτερη το 70%. Από ότι φαίνεται όμως, υπάρχουν προβλήματα στην γραμμή παραγωγής της Samsung, που την αποτρέπουν από το να κατασκευάσει τους Apple A8.

Σύμφωνα με την αναφορά, τα προβλήματα στην παραγωγή του Apple  A8, δεν θα επηρεάσουν την παραγωγή των Apple A9 το 2015. Αναφορά που είδαμε νωρίτερα, υποδεικνύει πως Samsung και TSMC θα αναλάβουν από κοινού την παραγωγή των Apple A9 στα 14nm, με την Samsung να παρέχει το 40% των chips του 2015. Από ότι φαίνεται η Apple θα ξεκινήσει με την TSMC να φτιάχνει Apple A9 στα 16nm και θα συνεχίσει με την Samsung, όταν είναι σε θέση να παράγει chips στα 14nm, σε επαρκείς ποσότητες.

Ο Apple A8 αναμένεται να εμφανιστεί στα iPhone και iPad του 2014!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.