Η Samsung είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών πάνω σε οθόνες. Ήταν η πρώτη μεγάλη εταιρεία που χρησιμοποίησε μαζικά την τεχνολογία Super AMOLED σε smartphones και η πρώτη που κυκλοφόρησε smartphone με δύο κυρτές πλευρές, ενώ λέγεται πως θέλει να φτιάξει και ένα με αναδιπλούμενη οθόνη.

patent-samsung-holograms-smartphone

Σήμερα, το Patently Mobile εντόπισε μια νέα πατέντα της εταιρείας που κατατέθηκε στο USPTO και δείχνει ένα smartphone με οθόνη που μπορεί να προβάλει ολογράμματα ή ολογραφικά εικονίδια. Οι εικόνες που κατατέθηκαν στην αίτηση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας παρουσιάζουν μια οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου που χάρη σε μια ειδική τεχνολογία καθοδήγησης του φωτός εμφανίζονται τα ολογράμματα σε συγκεκριμένα σημεία πάνω από την οθόνη. Με πιο απλά λόγια, η οθόνη μπορεί να προβάλει επιλεγμένα περιεχόμενα, όπως εικονίδια σε ολόγραμμα, προσφέροντας έτσι μια 3D εμπειρία στον χρήστη.

patent-samsung-holograms-smartphone-2

Αυτή η πατέντα κατατέθηκε από την Samsung το τρίτο τρίμηνο του 2014, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone στο εγγύς μέλλον.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ας καταφερει πρώτα να κρατησει sd,removable battery,fm,sensors που τα χανει απο καθε καινουριο μοντέλο κ ας ασχοληθει αργοτερα με τα ολογραμματα.Η επιτελους να βαλει καμμια μπαταρια της προκοπης αντι να βαζει γυαλι στην πλατη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ