Οι DDR4 μνήμη είναι πλέον έτοιμες για μαζική παραγωγή. Όπως ανακοίνωσε η Samsung Semiconductor ανακοίνωσε ότι pushάρει τις συγκεκριμένες στα 4GB, (512MB) modules, που είναι βασισμένα σε “20nm-class”.

DDR4 Ram

Τα 32GB dimάκια, όπως αυτά που παρουσιάζονται πιο πάνω, προορίζονται για την premium αγορά των server, όπου η Samsung υποστηρίζει τις υψηλότερες στην αγορά με ταχύτητες (έως 2.667 Mb / s). Οι συγκεκριμένες έχουν τις υψηλότερες επιδόσεις και 30 τοις εκατό λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από ό, τι οι DDR3.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι αυτές είναι οι μικρότερες σε διαστάσεις και υψηλότερες σε επιδόσεις 4Gb RAM στον κόσμο, και αναμένουμε ότι η τεχνολογία της Random Access Memory δεν θα σταματήσει εκεί . Όταν η Samsung παρουσίασε τη συγκεκριμένη τεχνολογία το 2011 έλεγε πως οι ονομαστικές ταχύτητες θα μπορούσαν τελικά να φτάσουν έως τα 4Gbps.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση. Δυστυχώς οι κατασκευαστές δίνουν βάση στο μέγεθος (άχρηστο από ένα σημείο και μετά) και όχι στην ταχύτητα, το οποίο είναι το πιο ζωτικό χαρακτηριστικό μιας μνήμης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.