Η Samsung ανακοίνωσε ότι μέσα στον Οκτώβριο θα παρουσιάσει ένα Smartphone με κυρτή οθόνη. Σαν κορυφαίος κατασκευαστής Smartphones, σκοπεύει να αυξήσει τον ρυθμό καινοτομίας. διατηρώντας την υπεροχή της και παραμένοντας ανταγωνιστική.

Samsung Κυρτή οθόνη

Η κυρτή οθόνη είναι το πρώτο στάδιο για την εξέλιξη προς τις εύκαμπτες οθόνες. Μετά από αυτό το στάδιο, ανοίγει ο δρόμος για εύκαμπτες ή πτυσσόμενες οθόνες, που θα μπορούν να μπουν σε wearable gadgets και Smartphones.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του μάρκετινγκ, D.J. Lee, σε εκδήλωση για το Galaxy Note 3 στη Σεούλ, δήλωσε:

“Σχεδιάζουμε να εισαγάγει ένα smartphone με μια κυρτή οθόνη στη Νότια Κορέα τον Οκτώβριο”

 

Samsung-Youm-5-inch-1

Τον Ιανουάριο η Samsung, πήρε την πρώτη θέση στους κατασκευαστές από την Apple και την ίδια περίοδο παρουσίασε την πρωτότυπα με εύκαμπτη και μια συσκευή με κυρτή οθόνη, ή οποία επεκτείνεται και σε δεύτερη μεριά της συσκευής.

Μέχρι στιγμής οι τεχνολογικοί κολοσσοί δεν έχουν βρεί τρόπο να παράγον μαζικά φθηνά εξαρτήματα για να φτιάξουν οθόνες που θα είναι λεπτές όσο ένα φύλλο χαρτί και συχρόνως ανθεκτικές στη θερμότητα.

Οι κυρτές οθόνες είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά, με την Samsung να ανταγωνίζεται την LG που ξεκίνησε να πουλάει ήδη την κυρτή της OLED TV στην τιμή των $9000.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.