Με τον ερχομό του Android 4.4 η Google στοχεύει να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία του Android ακόμα και στις πιο μικρές συσκευές καθώς έχει χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης αφού απαιτεί 512 ΜΒ RAM. Πολύς κόσμος τώρα περιμένει από τις εταιρίες (Samsung, HTC,κτλ.) να προχωρήσουν σε update. Έτσι σύμφωνα με ένα έγγραφο που διέρρευσε δείχνει ότι η Samsung σκέφτεται αυτό το update για τις mid και low range συσκευές τις.

 

4.4-mid-range-devices1

 

Η λίστα περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα όπως Galaxy S4 Mini, Galaxy S3 Mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Ace 2 και άλλα. Ωστόσο το ότι η Samsung σκέφτεται το update δεν σημαίνει ότι θα υλοποιηθεί κιόλας. Μπορεί να δούμε το update σε κάποιο Galaxy S4 Mini αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα μπει σε όλα. Ο λόγος ότι η Samsung παρέχει ROM πολύ “βαριές”, με έναν ήδη βαρύ Touchwiz όποτε ότι και να κάνει η Google το λειτουργικό παραμένει απλησίαστο για τις μικρές συσκευές.

 

Από την άλλη μπορούμε να ελπίζουμε μέχρι τότε σε κάποιο θαύμα και η Sammy να αποφασίσει να διορθώσει κάποια από τα στραβά του λειτουργικού της. Τότε ίσως δούμε υποστήριξη ακόμα και για εκείνους που δεν είναι διατεθειμένοι να αγοράζουν συσκευές 600 και 700 ευρώ αλλά ούτε και να τις αλλάζουν κάθε χρόνο.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.