Είναι μια εξαιρετικά εύκολη και χρήσιμη λειτουργία του να μπορείς να αποθηκεύσεις τα αρχεία σου στο cloud, ωστόσο τα πράγματα δυσκολεύουν για τους χρήστες όταν η εταιρεία το σταματά. Κάτι τέτοιο γίνεται για τους χρήστες του Samsung Cloud, καθώς η Samsung σκοτώνει τις cloud υπηρεσίες της για να κάνει χώρο για να ένα πιο επωφελές deal με την Microsoft. Σήμερα, η Samsung δίνει στη δημοσιότητα ένα χρονοδιάγραμμα για να κάνεις την αλλαγή, πριν διαγραφούν τα πάντα.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει, το Samsung Cloud σταματά τα features Gallaery Sync και Drive storage και όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν. Η εταιρεία όμως δίνει μέχρι τον επόμενο χρόνο διορία για να κάνεις την αλλαγή στο Microsoft OneDrive. Ή σε οποιαδήποτε άλλη cloud υπηρεσία, αν και η εταιρεία θέλει στο OneDrive.

Η Ελλάδα ανήκει στο Group 1 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και να τι ακριβώς θα ισχύσει. Από τον επόμενο μήνα, οι νέοι χρήστες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Gallery Sync και Drive storage.  Παράλληλα η εταιρεία θα καταστήσει εφικτό το migration σε Onedrive και το download των δεδομένων. Στις 1 Απριλίου 2021, οι χρήστες που χρησιμοποιούν ήδη τα Gallery Sync και Drive δεν θα μπορούν να το κάνουν ενώ το migration σε OneDrive θα σταματήσει. Πάντως άλλα features, όπως back up, συγχρονισμός και επαναφορά δεδομένων σαν τις επαφές, το ημερολόγιο και τα notes θα συνεχίσουν να υφίστανται προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.