Έχουν ήδη περάσει δυο γενιές συσκευών από τότε που το Galaxy Note 7 είχε παρουσιάσει σημαντικό πρόβλημα με την μπαταρία του, η οποία αναφλεγόταν με τη συσκευή να ανακαλείται δυο φορές. Aν και το επιτυχημένο Note 8 μας έκανε να ξεχάσουμε την δραματική πορεία που είχε το Note 7, ωστόσο όμως το ερώτημα προκύπτει ξανά για το Galaxy Note 9.

Ο CEO της Samsung από την εποχή του Note 7 έχει διαβεβαιώσει ότι η εταιρεία έχει πάρει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας προκειμένου κάτι τέτοιο να μην συμβεί ξανά. Η ομάδα ελέγχου ποιότητας που είχε δημιουργηθεί μετά το συμβάν του Note 7, εργάστηκε πυρετωδώς στο Note 9 προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Συγκεκριμένα ο ίδιος δηλώνει: Η μπαταρία του Note 9 είναι πιο ασφαλής από ποτέ και οι χρήστες δεν θα πρέπει να ανησυχούν καθόλου.

Επιπλέον, ο ίδιος ο CEO, πιστεύει ότι το Galaxy Note 9 θα καταφέρει να ξεπεράσει σε πωλήσεις τους προκατόχους, εξαιτίας του κορυφαίου hardware, της μεγάλης μπαταρίας και της γραφίδας η οποία πλέον κάνει πολλά περισσότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.