Αρκετοί είναι εκείνοι που περίμεναν Quad HD στο Samsung Galaxy S5 και πιο δυνατά χαρακτηριστικά. Τελικά όλα αυτά δε ήρθαν στην συσκευή και για άλλη μια φορά η ναυαρχίδα της εταιρίας είναι φτιαγμένη από πλαστικό. Η εταιρία μπορεί να μην άκουσε τις απαιτήσεις του κοινού για την μεταλλική κατασκευής το Galaxy S5, άκουσε όμως την Apple να ανεβαίνει στις 4.7 ίντσες. Έτσι λοιπόν, φαίνεται να ετοιμάζει την απάντησή της με μεταλλική συσκευή και ίσως Quad HD οθόνη!

Samsung-Galaxy-S5-Alpha-live-photos-05

Τα νέα δεν είναι τόσο φρέσκα, αφού είναι η ίδια συσκευή που ακούμε όλους αυτούς τους μήνες. Το ξέρουμε σαν Galaxy S5 Prime, σαν Galaxy F και τώρα το μαθαίνουμε και σαν Samsung Galaxy Alpha. Όλα αυτά θα ακουγόντουσαν πολύ ωραία, αν δεν κυκλοφορούσε η φήμη πως η Samsung έχει πρόβλημα με τους προμηθευτές της, που μπορούν να παράγουν μόνο 1εκ Galaxy Alpha τον μήνα. Οι απαιτήσεις της αγοράς όμως για το μοντέλο, υπολογίζονται στα 12εκ για το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Αυτό αφήνει ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στην ζήτηση και την προσφορά. Αυτό μας κάνει να περιμένουμε οθόνες στις 4.7 ίντσες σαν αυτή του iPhone 6, αλλά με Quad HD. Αυτό θα έπρεπε να κάνει η Samsung αν θέλει να «την πει» στην Apple και να ικανοποιήσει τους φανατικούς της εταιρίας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.