Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα χρησιμοποιήσει με πολύ καλύτερο τρόπο την κάμερα 108MP που αρχικά γνωρίσαμε στο Galaxy S20 Ultra. Εκείνη, ήταν η πρώτη έκδοση του αισθητήρα, με την ονομασία ISOCELL HM1, που δυστυχώς δεν προσέφερε την τόσο εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Η τελευταία γενιά του αισθητήρα, συγκέντρωσε σημαντικά καλύτερες κριτικές και έκανε το Galaxy S21 Ultra μια από τις κορυφαίες επιλογές για τους λάτρεις της κάμερας.

Σήμερα, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές πληροφοριών για επερχόμενες συσκευές της Samsung, ο Ice Universe λέει ότι το Galaxy S22 Ultra θα μπορεί να προσφέρει ακόμη πιο λεπτομερείς φωτογραφίες 108MP. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει νωρίτερα ότι το τηλέφωνο θα έρθει με μια βελτιωμένη έκδοση του αισθητήρα Samsung HM3 108MP, ενώ δεν θα απουσιάζει μια ultrawide κάμερα 12MP και δύο  10MP telephoto κάμερες (10X και 3X zoom).

Παρόλο που το S21 Ultra είναι θεωρητικά ικανό να τραβήξει φωτογραφίες 108MP, απαιτείται να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία υψηλής ανάλυσης για αυτό. Διαφορετικά, το τηλέφωνο χρησιμοποιεί pixel binning για τη δημιουργία φωτογραφιών 12MP.

Το Galaxy S22 Ultra προφανώς θα έρθει με μια enhanced detail mode λειτουργία για τον αισθητήρα 108MP και μάλιστα ο ίδιος επισημαίνει ότι είναι 100% σίγουρος για αυτό. Εν ολίγοις, η Samsung θα αποδείξει ότι μια κάμερα με μεγάλη ανάλυση δίνει στις ναυαρχίδες της το πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστικών προτάσεων, αρχής γενομένης από το S22 Ultra.

Επιστροφή εξοπλισμού Cosmote: Δεν χρειάζεται επίσκεψη σε κατάστημα Γερμανός/Cosmote

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.