Καλός η κακός έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όσο αναφορά τα κινητά τηλέφωνα, όπου όλοι οι nerdουλες ανά την υφήλιο τσακωνόσαστε για το πιο έχει καλύτερο CPU περισσότερη RAM και αν η οθόνη του είναι Full HD, 2K κτλ. Βέβαια αν τα βάλουμε όλα αυτά κάτω ειδικά στις ναυαρχίδες των εταιριών δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά στην καθημερινή χρήση.

GALAXY_Camera_with_logo

Νόημα σε μια τέτοια κόντρα θα έβρισκα, αν συγκρίναμε τη μπαταρία των συσκευών (πότε θα κρατήσει το smartphone μας 4-5 μέρες εκτός φόρτισης;) και στην κάμερα. Και τα 2 αυτά χαρακτηριστικά έχουν ένα αντίκτυπο στην καθημερινή χρήση του κινητού.

 

Όσο αναφορά την κάμερα η Samsung κάνει μια κίνηση θέλοντας να βελτιώσει ακόμα πιο πολύ το κομμάτι της κάμερας για τις φορητές συσκευές της. Έτσι σύμφωνα με αναφορές από το ET News η Samsung ενσωμάτωσε το Digital Imaging Division με αυτό του mobile. Η Samsung υποστηρίζει ότι θέλει να συνδυάσει το know how και τον 2 τομέων της ώστε να κάνει τα smartphone της να ξεχωρίζουν. Οι απόψεις του εμπορικού κόσμου διίστανται όσο αναφορά αυτή την κίνηση αλλά η Samsung πιστεύει ότι αν έχει τις καλύτερες κάμερες στα κινητά θα μείνει στην κορυφή.

galaxy-win

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε έναν αρμονικό συνδυασμό κάμερας S4 Zoom και smartphone και όχι κάτι που θα ναι ογκώδες και αστείο. Φυσικά για άλλη μια φορά η Samsung δεν σκέφτεται το support που χει πρόβλημα και ο κόσμος της περιμένει πως και πως για κάποιο update.

Πηγή

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλα ετσι και γινει αυτο.. εχει που εχει φοβερες καμερες τωρα, θα πανε ακομα πιο στο θεο!!!!!! mirrorless θα τις κανειιιιιι…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.