Έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο βρήκε η Samsung για να προωθήσει τη σειρά Galaxy S23 και να κάνει τον κόσμο πραγματικά να μείνει με το στόμμα ανοιχτό. Πήρε τον αισθητήρα των 200MP ISOCELL HP2 του S23 Ultra και την τοποθέτησε σε ένα photo booth. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι φωτογραφίες εμφανίζονταν σε μια γιγαντοοθόνη στην καρδιά του Piccadilly Circus στο Λονδίνο.

Ο HP2 διαθέτει ανάλυση 200MP, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να λάβει περισσότερη λεπτομέρεια από έναν των 50 ή των 108MP. Αν και όπως έχουμε γράψει πολλές φορές μια υψηλότερης ανάλυσης κάμερα δεν σημαίνει πάντα και καλύτερη φωτογραφία, στην εν λόγω περίπτωση είναι απαραίτητη για τη μεγέθυνση στο μέγεθος ενός κτιρίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι το μόνο Samsung smartphone που χρησιμοποιεί τη νέα ISOCELL HP2 200MP camera.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.