Πριν από λίγους μήνες, η Samsung παρουσίασε τον πρώτο της αισθητήρα κάμερας 200MP για smartphone. Ο ISOCELL HP1 δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του σε smartphone, αλλά η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν μπορεί παρά να παρουσιάσει τα σημαντικά του πλεονεκτήματα με ένα νέο βίντεο.

Αυτό το νέο βίντεο στοχεύει να δείξει την ποσότητα των λεπτομερειών που μπορεί να διατηρήσει ο αισθητήρας κάμερας 200MP της Samsung. Δεδομένου ότι κανένα τηλέφωνο με αυτόν τον αισθητήρα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, η Samsung συνέδεσε τον αισθητήρα σε ένα πρωτότυπο smartphone και χρησιμοποίησε έναν τεράστιο φακό για να τραβήξει μια λεπτομερή εικόνα μιας χαριτωμένης γάτας.

Μια εικόνα 200MP της γάτας, που τραβήχτηκε χρησιμοποιώντας το ISOCELL HP1 και μια πρωτότυπη συσκευή, τυπώθηκε στη συνέχεια σε έναν τεράστιο καμβά (28 x 22 μέτρα) χρησιμοποιώντας έναν βιομηχανικό εκτυπωτή. Ο καμβάς κατασκευάστηκε με τη ραφή δώδεκα ξεχωριστών κομματιών 2,3 μέτρων και στη συνέχεια κρεμάστηκε σε ένα γιγάντιο κτίριο.

Το βασικό στοιχείο από αυτό το νέο βίντεο είναι ότι μπορείτε να τραβήξετε πολλές λεπτομέρειες και στη συνέχεια να κάνετε μεγέθυνση σε μια εικόνα χωρίς να τις χάσετε. Το Motorola Edge 30 Ultra αναμένεται να είναι το πρώτο τηλέφωνο με αυτόν τον αισθητήρα 200MP και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.