Μέχρι σήμερα έχουμε δει πλήθος leaks για την επερχόμενη οικογένεια των Galaxy S24 series, η οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της τον Φεβρουάριο του 2024. Τα leaks αποκαλύπτουν ότι τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra θα έλθουν με πληθώρα βελτιώσεων, όπως καλύτερες οθόνες, βελτιωμένες κάμερες, πιο γρήγορους επεξεργαστές και μεγαλύτερες μπαταρίες σε ορισμένα μοντέλα, όπως και πιο γρήγορη φόρτιση.

Σύμφωνα με ένα νέο report της ιστοσελίδας Chosun Media, η Samsung θα εξοπλίσει τις βασικές εκδόσεις των Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra με 12GB RAM και ως 256GB αποθηκευτικό χώρο. Φήμες θέλουν να υπάρχει και έκδοση του S24 Ultra με 16GB RAM.

Και οι τρεις Samsung Galaxy συσκευές θα εξοπλιστούν με την 13ης γενιάς AMOLED οθόνη που αποκαλείται M13. Το νέο panel θα είναι πιο λεπτό, θα καταναλώνει μικρότερα ποσά ενέργειας και θα προσφέρει καλύτερη ποιότητας εικόνας.

Και για να μπορέσει να αποσβέσει το κόστος αυτών των αναβαθμίσεων, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τον Exynos 2400. Θα κοστίσει σημαντικά λιγότερα χρήματα στην Samsung να έχει δυο πηγές επεξεργαστών, την System LSI της Samsung και την Qualcomm. Την εν λόγω έκδοση θα τη δούμε στην Ευρώπη και σε ορισμένες Ασιατικές αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.