Η Samsung Γερμανίας μόλις ανακοίνωσε στην ουσία το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G δημοσιεύοντας από λάθος της φυσικά το επίσημο δελτίο τύπου. Ακολουθεί μεταφρασμένο στα Ελληνικά από το techmaniacs.gr

Με το Galaxy S21 Ultra 5G, η Samsung προσφέρει ένα smartphone το οποίο ξαναγράφει ή καλύτερα ξαναθέτει τα όρια του τι είναι εφικτό. Από το προηγμένο σύστημα κάμερας μέχρι την εξαιρετικά φωτεινή οθόνη, το S21 Ultra 5G θα βοηθήσει τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά τους, επιτρέποντας για πρώτη φορά το S Pen να χρησιμοποιηθεί σε Samsung Galaxy S συσκευή.

Η σειρά S21 έρχεται με ένα νέο design κάμερας, το οποίο γίνεται merge με το μεταλλικό frame του smartphone. Μαζί με το υψηλής ποιότητας matt φινίρισμα, η συσκευή προσφέρει ένα σοφιστικέ look το οποίο συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον. Χάρη, στο Gorilla Glass Victus, στο μπροστινό και στο πίσω μέρος της συσκευής, το S21 Ultra 5G υπόσχεται να αντέξει τις κακουχίες της καθημερινής χρήσης.

Εξοπλισμένο με οθόνη 6.8 ιντσών Dynamic AMOLED, το S21 Ultra 5G είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς. Για πρώτη φορά οι χρήστες δεν θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ smooth εμπειρίας με 120Hz refresh rate και μιας WQHD+ οθόνης, καθώς στην εν λόγω συσκευή ο χρήστης μπορείς να τα έχει και τα δυο. Το refresh rate της οθόνης προσαρμόζεται από 10-120Hz βάσει του περιεχομένου που προβάλλεται. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να έχουν μια smooth εμπειρία κατά τη διάρκεια του gaming και παράλληλα να εξοικονομήσουν ενέργεια, όταν δεν απαιτείται ένα high refresh rate.

Επιπροσθέτως, σε σύγκριση με το S20, το S21 Ultra προσφέρει κατά 25% πιο φωτεινή οθόνη με peak brightness των 1.500 nits, κάτι που αποτελεί την πιο φωτεινή οθόνη σε ένα Galaxy smartphone μέχρι σήμερα. Με το contrast ratio να είναι κατά 50% καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, η συσκευή προσφέρει crystal clear και εντυπωσιακή εικόνα ακόμη και σε εξωτερικά περιβάλλοντα.

Όσον αφορά το σύστημα κάμερας, έχουμε μια των 108MP wide angle, μια των 12MP ultra wide angle και για πρώτη φορά, δυο telephoto φακοί σε ένα galaxy smartphone.  Όλα αυτά, σε συνδυασμό με 3x και 10x optical magnification και με αισθητήρες που διαθέτουν dual pixel τεχνολογία, έχεις στα χέρια σου ένα εργαλείο για να λάβεις εξαιρετικές φωτογραφίες από μεγάλη απόσταση με τη βοήθεια του 100X space zoom,.

Το Video Snap feature δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξάγουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες από τα 8K videos. Ενώ για πρώτη φορά σε galaxy smartphone, οι εγγραφές μπορούν να γίνουν σε 4K με οποιονδήποτε φακό, συμπεριλαμβανομένης της μπριοστινής κάμερας. Τέλος με το νέο Stage View feature, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών οπτικών γωνιών και να προτιμήσουν εκείνη η οποία ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση. Με το vlogger view, μπορείς να εγγράψεις videos με τη μπροστινή και τις κύριες κάμερες την ίδια στιγμή, σαν σε περιπτώσεις που θέλεις να προβείς στην εγγραφή ενός συμβάντος και ταυτόχρονα της αντίδρασής σου για αυτό.

Όπως προαναφέραμε, το S21 Ultra 5G είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς που είναι συμβατό με το S Pen. Και φυσικά θα προσφέρει όλες αυτές τις λειτουργίες που αναμένεις, όπως το σχεδιασμό, τη λήψη σημειώσεων, το editing φωτογραφιών και την υπογραφή εγγράφων. Επιπλέον, είναι από τα πρώτα smartphones που υποστηρίζει Wi-Fi 6E,

Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει τον Exynos 2100, ενώ η μπαταρία του μπορεί να φορτίσει στο 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Τιμές και διαθεσιμότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.