Η Realme επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το GT 5, το οποίο θα είναι μια συσκευή με Snapdragon 8 Gen 2 σε ανταγωνιστική τιμή. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι το τηλέφωνο θα προσφέρει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχουμε δει επίσημα σε άλλα smartphones, ακόμη.

Η κινεζική μάρκα επιβεβαίωσε στο Weibo ότι το GT 5 θα προσφέρει ένα “geek performance panel”. Αυτός το πλαίσιο ρυθμίσεων θα επιτρέψει τη ρύθμιση της ταχύτητας χρονισμού της CPU του Snapdragon 8 Gen 2.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά οι ταχύτητες των μεγάλων, μεσαίων και μικρών πυρήνων της CPU του Realme GT 5 μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα. Ελπίζουμε ότι αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να εφαρμοστούν και ανά εφαρμογή, αυξάνοντας τις ταχύτητες για απαιτητικούς τίτλους και μειώνοντας τις ταχύτητες για παιχνίδια 2D και άλλες ελαφριές εφαρμογές.

Επιπλέον, ελπίζουμε η Realme να έχει προσθέσει δικλείδα ασφαλείας για αυτόματη αναστροφή των ρυθμίσεων του χρήστη, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Όπως και να έχει, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τηλέφωνο που επιτρέπει τη ρύθμιση της ταχύτητας της CPU out of the box, χωρίς root, ή χρήση custom ROM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.