Πέρσι η Samsung μας άφησε έκπληκτους, ανακοινώνοντας το Galaxy Note Edge, με την κυρτή οθόνη του και τις λειτουργίες της. Μερικούς μήνες μετά, ήρθε και το Galaxy S6 Edge, με την κυρτότητα στις δύο πλευρές του. Η λογική λέει πως η Samsung θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση του Galaxy Note 5 με κυρτή οθόνη, κάτι που εν τέλη όμως δεν θα επαληθευτεί, τουλάχιστον σύμφωνα με μια νέα φήμη που κυκλοφορεί από σήμερα.

samsung-galaxy-note-edge-photo-story-blade-1

Σύμφωνα με το κινέζικο sq.qq.com, το Samsung Galaxy Note 5 θα είναι μόνο του στην παρουσίαση από την σειρά Galaxy Note. Μαζί του όμως θα ανακοινωθεί το Galaxy S6 Plus με 5.5 ίντσες διπλή κυρτή οθόνη.

Ποια η βασική διαφορά όμως; Αρχικά έχουμε την λίγο μικρότερη οθόνη, η βασική διαφορά όμως θα είναι η έλλειψη λειτουργιών της σειράς Note συγκεκριμένα όλα αυτά που είδαμε στο Galaxy Note Edge, που συνδύαζε το πενάκι και την κυρτή οθόνη.

Για αρκετούς η φήμη αυτή έχει κάποια βάση και ακούγεται λογική, οπότε μπορούμε να την δούμε σαν ενδεχόμενο. Από την άλλη όμως, η εταιρία πήρε εμπορικό σήμα για το Galaxy S6 Note, οπότε μπορούμε να δούμε αυτό να ανακοινώνεται μαζί με το Galaxy Note 5. Το σίγουρο είναι πως η Samsung ετοιμάζει αρκετές συσκευές και ο Σεπτέμβριος αναμένεται πολύ θερμός στο θέμα της τεχνολογίας.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ