Skip to content

Αυτά είναι τα πλάνα της LG για τις ναυαρχίδες του 2016

Δημήτρης Σερβέτης
Δημήτρης Σερβέτης
Κοινοποίηση:
Αυτά είναι τα πλάνα της LG για τις ναυαρχίδες του 2016

Μια νέα φήμη μόλις ξεπρόβαλε και φαίνεται πως θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα όσους σκοπεύουν να αγοράσουν μία από τις επερχόμενες ναυαρχίδες του 2016 από την LG. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από την Νότια Κορέα, η LG δεν σκοπεύει να παρουσιάσει κάποιον διάδοχο για το LG G Flex 2 κατά τη διάρκεια της CES 2016, η οποία ξεκινά σε ένα διάστημα περίπου τριών εβδομάδων. Το αναμενόμενο ήταν το LG G Flex 3 να ανακοινωθεί εκείνη την περίοδο, αλλά αν πρέπει να πιστέψουμε αυτήν την νέα φήμη, αυτό δεν θα συμβεί τελικά.

lg-g5

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η κύρια ναυαρχίδα της LG για το 2016, το LG G5, θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή στα τέλη Απριλίου, που συμβαδίζει με την τακτική που ακολουθούσε η LG με το LG G4 και το LG G3. Το LG G4 ανακοινώθηκε επίσημη στις 28 Απριλίου του 2015, ενώ το LG G3 έκανε το ντεμπούτο του στις 27 Μαΐου του 2014. Σύμφωνα με ορισμένες από τις πιο πρόσφατες φήμες που ακούσαμε, το LG G5 θα είναι μια μεταλλική συσκευή που θα φοράει τον Snapdragon 820 της Qualcomm σε συνδυασμό με την Adreno 530 GPU. Η οθόνη του θα είναι Quad HD στις 5.6 ίντσες και θα διαθέτει μια κάμερα στα 21MP στο πίσω μέρος και μια στα 8MP για τις selfies μας.

Τέλος, η πηγή από την Νότια Κορέα αναφέρει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα διάδοχο του LG V10 κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Όπως και να ‘χει, όλα αυτά παραμένουν απλά φήμες και καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί με αυτές, καθώς πολλά από τα παραπάνω, ακόμα κι αν ισχύουν τώρα, μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Πηγή

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Δημήτρης Σερβέτης

Δημήτρης Σερβέτης

Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 20 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.