Χρήστες των iPhone 13 αναφέρουν την εμφάνιση ροζ οθόνης στις συσκευές τους, η οποία κάνει αδύνατο τον χειρισμό του smartphone πριν γίνει επανεκκίνηση. Το Οκτώβριο του 2021 ένας χρήστης ανέφερε ότι το 13 Pro που έχει εμφάνισε ροζ οθόνη και άρχισε να κρασάρει από μόνο του.

Αν και η εταιρεία είχε αντικαταστήσει τα iPhone όσον ανέφεραν προβλήματα τότε, οι αναφορές συνεχίστηκαν για εβδομάδες. Δυστυχώς, η Apple τελικά ξεκίνησε να αναφέρει ότι πρόκειται για πρόβλημα στο software, αλλά δεν μπορεί ένα μοτίβο που επιβεβαιώνει την αιτία.

Χρήστες αναφέρουν ότι η ροζ οθόνη εμφανίζεται στα iPhone 13 όταν τραβούν φωτογραφία, μετά από αλλαγές στο GPS, μόλις τα συνδέουν στην παροχή ρεύματος, και πολλά άλλα. Τελικά, αυτό το Σαββατοκύριακο η Apple έκανε μία δημοσίευση στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, που αναφέρει:

“Δεν εντοπίσαμε σχετικά προβλήματα hardware στις συσκευές, καθώς αυτή η συμπεριφορά [ροζ θέμα] προκαλείται όταν το σύστημα είναι κλειδωμένο.” Κανένα νόημα, πώς γίνεται να προκαλείται όταν το σύστημα είναι κλειδωμένο, ενώ ένας χρήστης αναφέρει πώς έχει την εφαρμογή κάμερας ανοιχτή και τραβάει φωτογραφίες;

Όπως και να έχει, η εταιρεία συμβουλεύει τους κατόχους iPhone 13 να πάρουν backup των δεδομένων τους και να εγκαταστήσουν το τελευταίο update που είναι διαθέσιμο, για να αποφύγουν την ασυμβατότητα της έκδοσης των εφαρμογών με το iOS. Παρ’ όλα αυτά, η iOS 15.3 RC δεν αναφέρει τίποτα για τη ροζ οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.