Όντας μη γνωστή στο ευρύ κοινό, η Royole εργάζονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2012, στο να τελειοποιήσει τις εύκαμπτες οθόνες της για να τις ενσωματώσει στο δικό της smartphone. Πριν προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, να αναφέρουμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Πρόκειται για ένα πραγματικό smartphone που μπορείς να το αγοράσεις αυτή τη στιγμή. Και ναι, αυτή η άγνωστη εταιρεία κατάφερε να κερδίσει τη Samsung και να το παρουσιάσει πρώτη.

Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε τον πανίσχυρο Snapdragon 855, σε εκδόσεις με 6GB και 8GB RAM και με 128GB και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Τρέχει Android 9 Pie και περιλαμβάνει διπλή κάμερα των 16+20MP, 7.8 ιντσών οθόνη. Στην έκθεση CES 2019, η εταιρεία μας δείχνει production μοντέλα τα οποία λειτουργούν πάρα πολύ καλά. Είναι ένα tablet και την ίδια στιγμή ένα τηλέφωνο. Η συσκευή αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ωστόσο πόσο δύσκολο είναι ένας κατασκευαστής να υλοποιήσει ένα αξιόλογο interface το οποίο να προσαρμόζεται κατάλληλα σε κάθε περίσταση.

Όταν την αναδιπλώνει σε phone mode, η κατάσταση περιπλέκεται. Όλα τα εικονίδια των εφαρμογών και τα widgets εμφανίζονται εκεί που θα έπρεπε να είναι, αλλά ας πούμε ότι έχετε μια εφαρμογή ανοιχτή στη μισή οθόνη και γυρίζεις το τηλέφωνο από την άλλη πλευρά. Τι υποτίθεται ότι θα πρέπει να συμβεί; Αντί για το αναμενόμενο, την ίδια ακριβώς εφαρμογή, βλέπεις μια άδεια homescreen.

Και όσο δυνατή και να φαίνεται από άποψη hardware υπάρχουν μερικές αποφάσεις της Royole οι οποίες προκαλούν σύγχυση. Δεν υπάρχει μηχανισμός για να κλειδώνει  η οθόνη όταν ξεδιπλώνεται επομένως όταν θα το κρατάτε με το ένα χέρι θα διαπιστώσετε ένα μικρό λύγισμα. Όπως καταλάβατε, η συσκευή απέχει ακόμη από το να είναι τέλεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.