Το Real Steel (Η ταινία ρομπότ-μονομαχιών με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman) είναι πλέον πραγματικότητα, καθώς η Ιαπωνία δέχτηκε την πρόκληση των Η.Π.Α. να διασταυρώσουν τα μηχανικά “ξίφη” τους, σε μια μονομαχία δίχως προηγούμενο.

Η ιδέα των robot wars ξεκίνησε στα τέλη του Ιούνη, όταν η αμερικανική εταιρία MegaBots ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, που προκαλούσε τους Ιάπωνες εταίρους τους, της εταιρίας Suidobashi Heavy Industry, να αναμετρηθούν με το 4,5 μέτρων και 6 τόνων Mark II robot τους, το οποίο πιλοτάρεται από δύο πιλότους και μπορεί να εκτοξεύει σφαίρες (με μπογιά) με ταχύτητα 160 χλμ/ώρα.

megabot 2

Η Ιαπωνία έκανε λοιπόν το όνειρο κάθε δωδεκάχρονου πραγματικότητα και δέχτηκε την πρόκληση των Αμερικανών, που θα κατεβάσουν στην αρένα το Kuratas, το ιαπωνικό ρομπότ, το οποίο λειτουργεί από το 2012 και περιμένει εδώ και πολύ καιρό έναν άξιο αντίπαλο για να αποδείξει ότι η βιομηχανία των ρομπότ είναι Ιαπωνική υπόθεση.

japan-america-giant-robot-battle

Η μάχη κανονίστηκε σε ένα χρόνο από τώρα, αλλά προς το παρών δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τόπο που θα διεξαχθεί, ενώ παράλληλα θα πρέπει οι ομάδες να κάνουν κάποιες αλλαγές στα “τέρατα” τους.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανέβηκαν με τις δηλώσεις των Αμερικανών και των Ιαπώνων και πείτε μας την γνώμη σας για αυτήν την  επική μάχη.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XVJTGLL2SnI]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7u8mheM2Hrg]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.