Είχαμε δει για το Rise of the Tomb Raider και το περιμέναμε από την E3. Για τους μεγαλύτερους η σειρά Tomb Raider ξυπνάει μνήμες από τα πρώτα επεισόδια στα μέσα των 90’s. Έτσι λοιπόν είχαμε δει το Trailer με την Lara να πηγαίνει σε ψυχολόγο ώστε να ξεπεράσει τα δεινά που πέρασε πέρσι, και το περιμέναμε πως και πως.

Rise_of_the_tomb_raider

Η Microsoft όμως τάραξε τα νερά σήμερα, ανακοινώνοντας πως ο τίτλος θα βγει αποκλειστικά για Xbox One και όχι για PC και PlayStation. Αυτό φαίνεται να απογοήτευσε τους PC Gamers που το περίμεναν. Ο επικεφαλής της Crystal Dynamics, Darrel Gallagher, ανακοίνωσε πως η Microsoft θα στηρίξει το παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται, ενώ για τους κατόχους PC και PlayStation, δήλωσε πως έρχεται το Lara Croft and the Temple of Osiris. Για τους κατόχους PS4 έρχεται και το Tomb Raider: The Definitive Edition.

Το Rise of the Tomb Raider θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2015, μόνο για Xbox One. Μέχρι τότε, απολαύστε το Trailer του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.