Ένα από τα παλιά μέλη των Samsung Community forums και χρόνιος χρήστης Samsung συσκευών, πήρε στα χέρια του ένα Galaxy M20 για review. Το αποτέλεσμα των δοκιμών του είναι πως η μπαταρία έχει σημασία.

Το Galaxy M20 (και Galaxy M30) έχει μπαταρία 5000mAh. Ακόμα και με 45 λεπτά gaming η μπαταρία δεν έπεσε πολύ και η φόρτιση ήταν πολύ γρήγορη. Η συσκευή έχει USB-C στο κάτω μέρος της, όμως δεν έχουμε ενημέρωση για την τύπο της φόρτισης που θα υποστηρίζει.

Η χρήστης μας λέει πως η Infinity V οθόνη, των 6.3 ιντσών, με το notch σε σχήμα σταγόνας, δίνει την αίσθηση φρεσκάδας. Η συσκευή για κάποιο λόγο τρέχει Android 8.1 που είναι αρκετά παλιό, όμως έχει το νέο One UI. Θα απογοητευτούμε πολύ αν το δούμε να κυκλοφορεί με Android 8.1 στην αγορά.

Το review έρχεται από έναν μεγάλο fan της εταιρίας, οπότε δεν θα λέγαμε πως είναι ότι πιο υποκειμενικό έχουμε δει. Το Samsung Galaxy M20 θα ανακοινωθεί στην Ινδία την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε μέχρι τότε να δούμε περισσότερα σχετικά με την συσκευή. Το Galaxy M20 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα INR 11.000 (περίπου €136).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.