Η HMD Global παρουσίασε τρία νέα smartphones, το Nokia 8.3 5G – βγήκε απλά στην αγορά – το Nokia 2.4, και το Nokia 3.4. Το επόμενο smartphone της εταιρείας περιμένουμε να είναι ο διάδοχος του Nokia 7.2 που θα ονομάζεται Nokia 7.3 και θα υποστηρίζει 5G.

Ο OnLeaks σε συνεργασία με το IPEEWorld δημιούργησαν τα πρώτα 3D renders του Nokia 7.3 και αποκάλυψαν κάθε γωνία του smartphone και της τετραπλής κάμερας που θα διαθέτει.

Η οθόνη του Nokia 7.3 θα είναι επίπεδη με μέτρια bezels, chin, και punch hole για τη selfie κάμερα. Στο πάνω μέρος το smartphone θα έχει θύρα ακουστικών και στο κάτω μέρος μία USB type-C και τη γρίλια του ηχείου.

Τα κουμπιά θα βρίσκονται στη δεξιά μεριά και στην πλάτη του τηλεφώνου θα υπάρχει το λογότυπο της Nokia, το LED flash, κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, και στρογγυλό module με τετραπλή κάμερα της Zeiss.

Το Nokia 7.3 θα έχει τον Qualcomm 690, 4.000mAh μπαταρία που θα υποστηρίζει 18W γρήγορη φόρτιση, 64MP κύρια κάμερα, 24MP selfie, θα τρέχει Android 10 out of the box, και θα αναβαθμιστεί στο Android 11.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.