Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι η θυγατρική της Xiaomi ετοιμάζει μία ακόμα έκδοση του Redmi K30. Το νέο smartphone λέγεται ότι θα είναι το Redmi K30i και χαρακτηρίζεται ως μία μικρότερη έκδοση του K30 5G, το οποίο ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Σε αντίθεση με το K30 5G, το Redmi K30i θα έχει μονή selfie κάμερα και κατά πάσα πιθανότητα η οθόνη του θα είναι IPS LCD. Εφόσον το smartphone αναμένεται να είναι φθηνότερο από το μεγάλο αδερφάκι του, θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα διαθέτει τον Snapdragon 765G.

Το νέο K30 smartphone θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και στρογγυλό module καμερών με τρεις αισθητήρες, το K30 5G έχει τέσσερις κάμερες. Επιπλέον, το κείμενο στο εσωτερικό του module υποδεικνύει ότι το Redmi K30i θα έχει 48MP κύρια κάμερα, έναντι των 64MP που είναι η κάμερα του K30 5G.

Η αυθεντικότητα του render δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και το SlashLeaks το απομάκρυνε. Οπότε, κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να μάθουμε νεότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.