Το skroutz άρχισε να προωθεί με ειδικό banner στη σελίδα του τα μεταχειρισμένα refurbished κινητά και laptops τα οποία διαθέτει μέσω της πλατφόρμας του και επισημαίνει ότι καλύπτονται χαρακτηριστικά δυο χρόνια εγγύηση και δωρεάν επιστροφή. Τα κινητά προέρχονται από τους TheFixers το ίδιο κατάστημα με το οποίο φαίνεται να συνεργάζεται και η finloup. Συγκεκριμένα:

Με τον όρο μεταχειρισμένο refurbished αναφερόμαστε σε ένα προϊόν που ενδέχεται να έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, έχει όμως υποστεί έλεγχο καλής λειτουργίας και έχουν αντικατασταθεί οποιαδήποτε προβληματικά μέρη.

Ένα νέο δείγμα από την εξαιρετική κάμερα του Huawei P60 Pro

Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα refurbished προϊόντα για Αγορά μέσω Skroutz στις εξής δύο κατηγορίες:

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα μεταχειρισμένα refurbished προϊόντα :

  • Τα μεταχειρισμένα refurbished προϊόντα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με την λειτουργικότητα και την εξωτερική τους εμφάνιση:
    • Grade A: Συσκευή σε άριστη κατάσταση με ελάχιστα ή καθόλου σημάδια χρήσης
    • Grade B: Συσκευή σε πολύ καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης (γρατζουνιές, φθορές κ.ο.κ.) στην οθόνη ή και στο πίσω μέρος της
    • Grade C: Συσκευή σε καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης (γρατζουνιές, φθορές κ.ο.κ.) στην οθόνη ή και στο πίσω μέρος της
  • Μπορείς να εντοπίσεις την κατηγορία για ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει στα χαρακτηριστικά:

skroutz

  • Μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά ενός μεταχειρισμένου refurbished προϊόντος με τιμολόγιο
  • Για τα μεταχειρισμένα refurbished προϊόντα ισχύει κανονικά η νόμιμη εγγύηση για 2 χρόνια, όπως ακριβώς και για τις νέες συσκευές.

Μπορώ να επιστρέψω ένα μεταχειρισμένο refurbished προϊόν;

Ναι! Αν θέλεις να επιστρέψεις κάποιο μεταχειρισμένο refurbished προϊόν που αγόρασες μέσω Skroutz, μπορείς να υποβάλεις ένα αίτημα επιστροφής απευθείας μέσα από τον λογαριασμό σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.