Το Redmi Watch 4 μόλις ανακοινώθηκε από την Xiaomi και είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση, αφού έρχεται στα €129 μόνο, μια τιμή ιδιαίτερα καλή, για όλα αυτά που προσφέρει.

Το Redmi Watch 4 έρχεται με οθόνη AMOLED, στις 1.97 ίντσες, που θα προσφέρει άριστη εμπειρία θέασης. Η νέα αυτή έκδοση έχει το μεγαλύτερο form factor σε Redmi smartwatch, για καλύτερη εμπειρία θέασης με μόλις μια ματιά. Ο σχεδιασμός της συσκευής βασίζεται σε κράμα αλουμινίου και είναι το πρώτο Redmi smartwatch που διαθέτει ένα εύχρηστο, ατσάλινο crown. Με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ευκολία το Redmi Watch 4 διαθέτει ένα νέο μηχανισμό quick release για όσους θέλουν να αλλάξουν λουράκι.

redmi watch 4

Το Redmi Watch 4 διαθέτει έναν ενισχυμένο αισθητήρα 4-channel PPG για καλύτερη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, καθώς και της οξυγόνωσης του αίματος. Οι χρήστες έχουν στη διάθεση τους πάνω από 150 λειτουργίες άσκησης, μεταξύ αυτών και 6 που αναγνωρίζονται αυτόματα. Μεταξύ των πιο “προχωρημένων” λειτουργιών είναι η δυνατότητα κλήσεων μέσω Bluetooth που επιτρέπει στους χρήστες να απαντήσουν σε κλήσεις με μια κίνηση. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε Silver Grey ή Obsidian Black με αντίστοιχα λουράκια ενώ υπάρχει επιλογή για Pastel Purple, Dark Cyan ή Mint Green στα λουράκια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.