Η Xiaomi ανακοινώνει τη σειρά Redmi Note 12 στην Ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, αυτή περιλαμβάνει τα Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G, το Redmi Note 12, ενώ το Redmi Note 12S θα καταφθάσει λίγο αργότερα.. Σε ειδική εκδήλωση που είχε διοργανώσει η εταιρεία για το σκοπό αυτό στην Ελλάδα προέβη στην ανακοίνωση των νέων συσκευών, μαζί με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα.

Αυτές είναι οι τιμές (και διαθεσιμότητα) αναλυτικά για κάθε Redmi Note 12 στην Ελλάδα

redmi note 12

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς Redmi Note 11, η σειρά Redmi Note 12 φέρνει και αυτή εξαιρετικές προσθήκες. Αυτές αφορούν βελτιώσεις στο σύστημα κάμερας, τη μπαταρία, την ταχύτητα φόρτισης.

 

Redmi Note 12 Pro+ 5G

redmi note 12

Μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G, το οποίο όπως μας ενημέρωσε η Xiaomi διαθέτει το πιο ισχυρό σύστημα κάμερας εντός της σειράς Redmi Note 12 Series. Πιο συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με μια κύρια των 200MP αλλάζοντας εντελώς το παιχνίδι στην upper-midrange κατηγορία. Οι νυχτερινές φωτογραφίες θα είναι σημαντικά βελτιωμένες με ένα ισχυρό σύστημα φακών. Για πρώτη φορά μάλιστα στη σειρά Redmi Note 12 ο χρήστης θα συναντήσει την υποστήριξη OIS, για καθαρές και σταθερές φωτογραφίες σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

Το Redmi Note 12 Pro+ 5G φέρει επίσης στο εσωτερικό του μια μεγάλη μπαταρία των 5.000 mAh μαζί με 120W hypercharge, που επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής στο 100% σε μόλις 19 λεπτά. Ο Mediatek Dimensity 1080 του Redmi Note 12 Pro+ 5G φροντίζει για τις απαραίτητες επιδόσεις. Όσον αφορά την οθόνη αυτή είναι μια των 120Hz με ανάλυση 2.400 x 1080 pixels και Corning Gorilla Glass 5.

Redmi Note 12 Pro 5G

Όντας κάποτε προνόμιο των high end flagship smartphones, ο IMX766 είναι πλέον διαθέσιμος σε ένα ευρύτερο κοινό με το Redmi Note 12 Pro 5G με 1.0 μm μέγεθος pixel. Πιο συγκεκριμένα, στο Redmi Note 12 Pro 5G ο χρήστης θα συναντήσει μια κύρια των 50MP, μια 8MP ultrawide και μια των 2MP macro. Η κύρια κάμερα της συσκευής διαθέτει και τη λειτουργία All-pixel autofocus, για γρήγορο και επακριβές autofocus ακόμη και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, ενώ και εδώ δεν απουσιάζει το OIS. Η συσκευή εξοπλίζεται με την Xiaomi Imaging Engine.

Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει τον Mediatek DImensity 1080, μια μπαταρία 5.000 mAh με 67 turbo charging και μια οθόνη των 6.67 ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης 2.400x1080p με το Corning Gorilla Glass 5.

Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12

Το Redmi Note 12 5G είναι ακόμη μια πρόταση της Xiaomi αυτή τη φορά με Snapdragon επεξεργαστή. Ο αγοραστής θα έχει στη διάθεσή του τον Snapdragon 4 Gen 1, ενώ από κάμερες θα συναντήσουμε μια των 48MP κύρια, μια των 8MP ultra wide και μια των 2MP macro. Η Xiaomi αναφέρει σχετικά για το εν λόγω μοντέλο πως αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν μια εμπειρία η οποία περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του 5G σε φιλική τιμή.

Και το Redmi Note 12 5G και το Redmi Note 12 διαθέτουν σύστημα ταχείας φόρτισης στα 33W και μπαταρία μεγέθους 5.000mAh, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να τρέξουν περισσότερες εφαρμογές και να τραβήξουν ακόμα πιο πολλές φωτογραφίες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το τριπλό σύστημα ΑΙ καμερών, την εντυπωσιακή λειτουργία Night Mode, καθώς και σειρά από φίλτρα, λειτουργίες και επιλογές, σημαίνουν ότι οι νέες συσκευές της Xiaomi προσφέρουν flagship εμπειρία σε ένα πραγματικά μοναδικό πακέτο.

Όλα τα μοντέλα έρχονται με τον αντίστοιχο ταχυφορτιστή τους, θήκη προστασίας και μεμβράνη προστασίας οθόνης προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο στον τελικό καταναλωτή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.