Νέα φωτογραφία μας αποκαλύπτει ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με την ναυαρχίδα της Sony, το πολύ δυνατό Xperia Z1. Η φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν παρουσιάζουν ένα κόκκινο, που σημαίνει πως σύντομα θα έχουμε ένα νέο χρώμα για την συσκευή, πέρα από το λευκό, το μαύρο και το μωβ. Τα νέα δεν σταματάνε όμως μόνο στο χρώμα, καθώς μια από τις φωτογραφίες, παρουσιάζει την έκδοση του Android που τρέχει και βλέπουμε Android 4.4.2 KitKat.

Red-Xperia-Z1

Αυτή τη στιγμή το Xperia Z1 τρέχει Android 4.2.2 και φήμες λένε πως θα αφήσει την 4.3 και θα περάσει απευθείας στην 4.4 στα τέλη του Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Πάντως η κόκκινη έκδοση δεν είναι τόσο σίγουρο πως θα έρθει στα μέρη μας, καθώς μπορεί να είναι μοντέλο μόνο για συγκεκριμένες αγορές.

Πάντως το κόκκινο σαν χρώμα για το Xperia Z1 είναι αρκετά όμορφο, αφού είναι αρκετά έντονο χρώμα και κάνει το τηλέφωνο να ξεχωρίζει. Όπως και να έχει, η συσκευή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, οπότε ας μην το δέσουμε σκοινί κορδόνι πως θα κυκλοφορήσει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.