Όταν πριν από λίγο καιρό η RED ανακοίνωσε τα σχέδια της για το Hydrogen One πολλοί παραξενεύτηκαν. Βασικά… όλοι αφού δεν ανακοινώνεται κάθε μέρα ένα τηλέφωνο με οθόνη που θα προβάλει ολογράμματα. Όμως πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό;

Την απάντηση προσπάθησε να δώσει πριν λίγες ώρες ο CEO Jim Jannard. Όπως αποκάλυψε η οθόνη θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Leia Inc. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει δώσει στον εαυτό της τον τίτλο του “κορυφαίου παρόχου ολογραφικής απεικόνισης φωτός για κινητά”.

Ένα φίλτρο κάτω από το LCD panel θα καθιστά εφικτή την προβολή ολογραμμάτων. Όπως αναφέρει η Leia, η οθόνη θα μπορεί να δημιουργεί ένα “holograph-like effect”, ενώ όποτε χρειάζεστε μια απλή οθόνη smartphone απλά “κλείνετε” το 4D. Το βίντεο μας δίνει μια πρώτη εικόνα.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2018 και η τιμή της θα είναι… τσουχτερή. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να την προ-παραγγείλουν θα χρειαστεί να ξοδέψουν 1195 δολάρια! Όπως και να έχει είναι ένα project που περιμένουμε με ανυπομονησία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.