Επιδόσεις

Εδώ έχουμε το δυνατό χαρτί της realme που έχει βάλει στο εσωτερικό της συσκευής το δυνατότερο και ικανότερο hardware που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε smartphone. Έτσι η εταιρία κατάφερε να μας δώσει μια από τις ικανότερες σε επιδόσεις συσκευές που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Στα συν φυσικά είναι και τα 90Hz της οθόνης, που κάνουν την εμπειρία ακόμα καλύτερη και δίνουν την αίσθηση μιας ακόμα πιο γρήγορης συσκευής.

Η realme, για την χώρας μας, αποφάσισε να φέρει την έκδοση με τα 12GB μνήμης RAM, που τουλάχιστον στο θέμα multitasking, θα μας καλύψουν για αρκετό καιρό από σήμερα και θα λέγαμε πως είναι λίγο υπερβολή. Το σίγουρο είναι πως με αυτό τον τρόπο διατηρεί την κορυφαία απόδοση, ακόμα και με δεκάδες εφαρμογές ανοιχτές, παράλληλα.

Όπως είναι λογικό κάναμε και δοκιμές σε θέματα gaming και η εμπειρία ήταν άριστη. Το νέο σύστημα ψύξης, μπορεί να κρατήσει τον Snapdragon 865 στην μέγιστη απόδοσή του για μεγάλη διάρκεια, χωρίς προβλήματα, ενώ η Adreno 650, επιτρέπει στην άριστη απόδοση της συσκευής σε γραφικά.

Σε όλα αυτά, προσθέτουμε και τον UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο, ώστε να έχουμε τρομερές ταχύτητας ανάγνωσης αλλά και εγγραφής στην συσκευή, ώστε να μην έχουμε bottleneck σε κανένα σενάριο.

Η συσκευή απλά “γαζώνει” και σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σας, όχι μόνο αυτή την περίοδο, αλλά και για αρκετό καιρό ακόμα.

Αυτονομία

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 4200mAh που δεν είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει μέχρι σήμερα, όμως με τον απίστευτο σε θέματα κατανάλωσης, Snapdragon 865, η συσκευή θα μας δώσει αρκετή αυτονομία για να βγάλουμε με σχετική ευκολία την ημέρα, ενώ με λίγη οικονομία θα δούμε μέχρι και 2 μέρες αυτονομίας, χωρίς να ενεργοποιήσουμε καμία άλλη από τις λειτουργίες που προσφέρει η συσκευή για την μπαταρία της.

Αν όμως χρειαστούμε φόρτιση, τότε η φορτιστής των 65W, θα μας φορτίσει το 100% σε μόλις 35 λεπτά, κάτι που είναι απίστευτα εντυπωσιακό. Πιάσαμε τους εαυτούς μας απλά να χαζεύουμε την μπαταρία να φορτίζει και να χαμογελάμε. Φυσικά ο φορτιστής έρχεται στην συσκευασία!

Συμπεράσματα

Η συσκευή μπορεί επάξια να μπει στην high end κατηγορία, ακόμα και με την πιο αδύναμη κάμερα που διαθέτει. Τα πράγματα είναι πολύ απλά σε αυτή την περίπτωση. Αν η κάμερα είναι βασική για εσάς, τότε καλό θα ήταν να κοιτάξετε κάποια άλλη επιλογή. Αν όμως η χρήση που κάνετε σε αυτό τον τομέα, περιορίζεται στα βασικά, τότε το realme X50 Pro 5G θα είναι στα χέρια σας ένα εργαλείο, που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Με πολύ δυνατή οθόνη, καλό ήχο και επιδόσεις που είναι από τις δυνατότερες της αγοράς, θα μπορείτε να κάνετε κυριολεκτικά τα πάντα, χωρίς προβλήματα.

Η realme έχει βάλει στόχο να κατακτήσει μεγάλο κομμάτι της αγοράς και οι κινήσεις της δείχνουν πως είναι ικανή να παράξει πολύ δυνατές εναλλακτικές, κρατώντας τις τιμές σε χαμηλότερα επίπεδα από τον ανταγωνισμό. Το αν στο τέλος θα τα καταφέρει, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.