Το Realme GT5 είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Αύγουστο και σε περίπου μια εβδομάδα από σήμερα θα καταφθάσει το Pro μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η RealMe αποκαλύπτεται ένα κυκλικό camera bump με τρεις κάμερες.

Μια 50MP periscope με Sony IMX890 με 3x optical zoom και 6x lossless zoom. Το κυκλικό camera bump είναι εξοπλισμένο με χαλύβδινο ατσάλι. Όσον αφορά την οθόνη, θα συναντήσουμε ένα 8T LTPO panel με 144Hz refresh rate και 1.5K ανάλυση. Η φωτεινότητα φθάνει στα 4.500 nits, ενώ το peak brightness φθάνει τα 1.600 nits.

Παράλληλα υπάρχει DC dimming και 2,160Hz high frequency PWM dimming,  που είναι σε θέση να δημιουργήσει 20.000 διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας, ενώ η οθόνη παρουσιάζει touch samplng frequency των 2.160Hz.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.