Η realme θα κυκλοφορήσει σύντομα το realme GT Neo 6, στην παγκόσμια αγορά σαν realme GT5 και σήμερα μαθαίνουμε για την κάμερά του. Η συσκευή θα έρθει με τον Snapdragon 8 Gen 2 για επεξεργαστή, που αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει στο Android. Στο τέλος του έτους, θα δούμε και το realme GT5 Pro στην παγκόσμια αγορά, με τον Snadpragon 8 Gen 3 στο εσωτερικό του.

Οι σημερινές πληροφορίες σχετικά με το GT5 Pro, έρχονται φυσικά από την Κίνα και από τον Digital Chat Station, που είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή.

Το realme GT5 Pro θα έρθει με περισκοπικό φακό, μπροστά από αισθητήρα OmniVision OV64B, tvn 64MP. Ο περισκοπικός φακός θα προσφέρει 3Χ οπτικό ζουμ, αν και συνήθως περισκοπικό φακό βλέπουμε σε 5Χ και 10Χ οπτικό ζουμ. Με την συσκευή να απέχει μερικούς μήνες από την κυκλοφορία της, ίσως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με την εν λόγω πληροφορία.

Η βασική κάμερα της συσκευής θα έχει αισθητήρα IMX9 series, με μέγεθος 1/1.4″, ενώ θα έχει OIS στον φακό. Αφού η realme είναι θυγατρική του BBK Group, όπως και η OnePlus, έχουμε δει πως τον ίδιο αισθητήρα θα έχει και το OnePlus 12, αλλά με βελτιώσεις από την Hasselblad.

Αυτές είναι οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το realme GT5 Pro, που φαίνεται να διαθέτει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας. Με την ανακοίνωση να έρχεται όλο και πιο κοντά, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την συσκευή, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.